Η Ραχήλ Μακρή δεν θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ

Η Ραχήλ Μακρή δεν θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
6

H πρώην βουλευτής διαμηνύει μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook ότι δεν θα πληρώσει ΕΝΦΙΑ.

Η Ραχήλ Μακρή, ανάρτησε βίντεο εκπομπής του ΑΝΤ1 από τον Σεπτέμβρη του 2014, στο οποίο ο Πάνος Καμμένος δηλώνει ότι δεν πρόκειται να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και απαντά: «Ούτε εγώ θα πληρώσω θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου. Εξάλλου δεν τον ψήφισα δύο φορές μια με Σαμαρά και μια με εσάς. Οπότε μπορείτε να στείλετε να με πιάσουν με ντου».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Όλοι οφείλουμε να πληρώνουμε αυτό που μας αναλογεί. Όσο για το επιχείρημα ότι δεν το έχει ψηφίσει είναι χειρότερο από αυτά που χρησιμοποιουν τα παιδιά. Αλλά δυστυχώς αυτή τη ψήφισαν ενήλικες.
Τσίπρας, Καμμένος, Λαφαζάνης έχουν δηλώσει ρητά ότι δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ. Παλιά βέβαια. Τώρα θα πληρώσουν.Το καλύτερο το είχε πει ο Λαφαζάνης, ο οποίος είχε πει ότι ΔΕΝ ΕΧΕΙ και δεν πληρώνει. Δεν έχει στην Ελλάδα θα εννοούσε, γιατί στην Ελβετία κάτι έχει όπως φάνηκε.Πάντως η Βαλαβάνη είχε πει ότι είναι πατριωτικό καθήκον να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις στο κράτος, και τώρα είναι στο ίδιο κόμμα μαζεμένοι όλοι αυτοί. Όλοι έχουν δίκιο βέβαια. Όλοι τους είναι μεγάλα αλάνια.
Κάποιος κάποια να της εξηγήσει πώς ο μισθός της στο υπουργείο περιβάλλοντος πρέπει να πληρωθεί απο φόρους όπως ο ένφια. Έχουμε φτάσει στο σημείο οι δημόσιοι υπάλληλοι να θεωρούν ότι αδικούνται και να μην πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν. Αλλά καλά σας κάνουν , ειδικότερα όλους αυτούς τους ιδιωτικούς υπαλλήλους τους ελεύθερους επαγγελματίες τους ανέργους τους φοιτητές που ψηφίζουν ραχήλ μακρή και κρατιστές.
Γιατί ασχολείστε πάλι με αυτήν; Δεν είναι πλέον παρά μια δημόσια υπάλληλος. Ιδιώτης. Σταματήστε να δίνετε βήμα στα τρολ της πολιτικής. Μόνο όταν θα σταματήσουν να προβάλλονται θα σταματήσουν να υπάρχουν στο δημόσιο βίο.