Η Ραχήλ Μακρή ανακοίνωσε επισήμως τη δημιουργία του «Μετώπου Νίκης»

Η Ραχήλ Μακρή ανακοίνωσε επισήμως τη δημιουργία του «Μετώπου Νίκης» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Nikos Libertas / SOOC)
6


Κάλεσμα για τη συγκρότηση ενός νέου πολιτικού φορέα, του "Μετώπου Νίκης", απεύθυνε από το Μελιδόνι Ρεθύμνου η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή σήμερα το μεσημέρι, παρουσία φίλων της από την Κρήτη και συνεργατών της από διάφορα μέρη της χώρας.


Η κ. Μακρή αφού επισκέφτηκε το ιστορικό Σπήλαιο Μελιδονίου στο Ρέθυμνο όπου επί τουρκοκρατίας έχασαν τη ζωή τους 330 γυναικόπαιδα, μίλησε για το καθήκον της, όπως είπε, να δημιουργήσει ένα ευρύ, ζωντανό και ανοιχτό μέτωπο πολιτών, οργανώσεων, κινημάτων και συλλογικοτήτων προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού ένα μοντέρνο ευέλικτο κράτος το οποίο θα μπορεί να σταθεί δίπλα στον δοκιμαζόμενο πολίτη, στον Έλληνα, όπως είπε, ο οποίος σήμερα βιώνει μία καθημερινότητα σε ένα αδιέξοδο που προκαλεί φόβο.


«Ανακοινώνω τη δημιουργία του Μετώπου Νίκης που αποτελείται από πολίτες, όλοι τους με διάθεση να αγωνιστούν για την ανατροπή του καθεστώτος που υπάρχει στην Ελλάδα εδώ και επτά χρόνια. Το Μέτωπο Νίκης θα αγωνιστεί για την επανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας» είπε μεταξύ άλλων η κ. Μακρή, σημειώνοντας ακόμα ότι «για το αδιέξοδο που βιώνει η χώρα δεν ευθύνονται οι πολίτες αλλά οι πολιτικοί» συμπληρώνοντας παράλληλα ότι: «αυτός είναι και ο λόγος που όσοι συμμετέχουν στο Μέτωπο Νίκης ξεκινούν από αύριο δουλειά».

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM