Η Μέρκελ είχε προτείνει Grexit σε κρυφή συνομιλία με τον Ολάντ μετά το δημοψήφισμα

Η Μέρκελ είχε προτείνει Grexit σε κρυφή συνομιλία με τον Ολάντ μετά το δημοψήφισμα Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Καθημερινής, την πρόταση Σόιμπλε για προσωρινό Grexit είχε υιοθετήσει ακόμη και η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ η οποία μάλιστα την έθεσε ανοιχτά σε δείπνο με το Γάλλο πρόεδρο Ολαντ.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην ταραχώδη περίοδο του καλοκαιριού, αμέσως μετά το δημοψήφισμα του 2015.

Συγκεκριμένα στις 6 Ιουλίου, σε δείπνο που παρέθεσε στη Καγκελάριο ο Ολάντ η κ. Μέρκελ ουσιαστικά υιοθέτησε την πρόταση Σόιμπλε και φέρεται να την έριξε στο τραπέζι ως μοναδική λύση μετά το συντριπτικό " Όχι" στις κάλπες της Ελλάδας.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, έντονη ήταν η αντίδραση από το Γάλλο πρόεδρο ο οποίος υπογράμμισε στην καγκελάριο ότι η απόφαση για έξοδο της Ελλάδας από τη ευρωζώνη, δεν θα μπορούσε να είναι προσωρινή, καθώς θα ήταν δύσκολο να αντιστραφεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια