Η Madonna εκφωνεί ένα λόγο για την ειρήνη, στο Tel Aviv

Η Madonna εκφωνεί ένα λόγο για την ειρήνη, στο Tel Aviv Facebook Twitter
0

Η Madonna στον πρώτο σταθμό της «MDNA» περιοδείας της, το Tel Aviv, εκφώνησε ένα λόγο για την ειρήνη που πρέπει να επικρατήσει ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους.

«Επέλεξα να ξεκινήσω την περιοδεία μου από εδώ, για ένα συγκεκριμένο λόγο. Όπως όλοι γνωρίζεται οι συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή, συνεχίζονται για εκατοντάδες χρόνια. Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν. Δεν μπορεί να είσαι fan δικός μου, και να μην θες την ειρήνη»είπε ανάμεσα σε άλλα.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας της, θα είναι το Abu Dhabi στις 3 και 4 Ιουνίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM