Η Κωνσταντοπούλου στην Μόσχα, εναντίον του Ναζισμού

Η Κωνσταντοπούλου στην Μόσχα, εναντίον του Ναζισμού Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

H Eλλάδα είναι αταλάντευτα προσηλωμένη στη μάχη κατά του ναζισμού, της κάθε απόπειρας αναγέννησης του φασισμού, αλλά και εν γένει των απολυταρχικών μεθόδων και καθεστώτων, δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στους φοιτητές του Τμήματος Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσωφ.

Η πρόεδρος της Βουλής τόνισε επίσης ότι η παρουσία της αντιπροσωπείας της Ελλάδας στους πανηγυρικούς εορτασμούς της Μόσχας για τα 70 χρόνια από την αντιφασιστική Νίκη έχει επίσης το χαρακτήρα της απότισης τιμής σε όσους αγωνίστηκαν και πέτυχαν την αντιφασιστική Νίκη.

Στον χαιρετισμό της προς τους φοιτητές η Ζ.Κωνσταντοπούλου ανέδειξε επίσης και μια τρίτη διάσταση της παρουσίας της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Ρωσία, που σχετίζεται με την προβολή της διεκδίκησης από την Ελλάδα των γερμανικών κατοχικών οφειλών.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια