Η φράση του Μπουτάρη "εδώ δεν είναι μπουρ...λο" για διαμαρτυρία μαθητών στο δημαρχείο προκαλεί αντιδράσεις

Η φράση του Μπουτάρη "εδώ δεν είναι μπουρ...λο" για διαμαρτυρία μαθητών στο δημαρχείο προκαλεί αντιδράσεις Facebook Twitter
3

Αντιδράσεις προκάλεσε τη συμπεριφορά του δημάρχου της Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας γονέων και μαθητών του 12ου δημοτικού σχολείου.

Ο κ. Μπουτάρης εκνευρίστηκε από την εισβολή μαθητών και καθηγητών στο δημαρχείο και από τα συνθήματα που φώναζαν και διεμήνυσε ότι αν δεν βγουν έξω , δεν θα υπάρξει συνάντηση μαζί του. «Έκαναν το δημαρχείο μπουρδέλο», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος που εκνευρίστηκε επίσης όταν γονέας είπε σε αντιδήμαρχο που παρενέβη «εσύ δεν έχεις παιδιά και δεν ξέρεις». Ο Γιάννης Μπουτάρης χαρακτήρισε αυτή τη φράση «ρατσιστική» και συναντήθηκε τελικά με τους γονείς, αφού πρώτα έβγαλαν τα παιδιά έξω από το δημαρχείο.

Στη συνέχεια τους είπε ότι το σχολείο θα κλείσει, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες το κρίνουν ακατάλληλο και οι μαθητές θα μεταφερθούν σε άλλη σχολική μονάδα.

Γκιουλέκας: Ξεπέρασε όλα τα όρια

Επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας, με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε ο δήμαρχος την παράσταση διαμαρτυρίας του 12ου δημοτικού σχολείου.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και αν. Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας -Θράκης, σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

"Το είδαμε κι αυτό! Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης να υβρίζει χυδαιότατα, με εκφράσεις πεζοδρομίου, μικρά παιδιά μέσα στο Δημαρχείο! Για άλλη μια φορά ο Μπουτάρης ξεπέρασε όλα τα όρια!Είναι ντροπή να χρησιμοποιεί εκφράσεις χαμαιτυπείου αναφερόμενος σε παιδιά δημοτικού και εκπαιδευτικούς επειδή «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν για το σχολείο τους! Ο Γιάννης Μπουτάρης αποδεικνύεται συνεχώς πολύ κατώτερος των περιστάσεων!".

Με πληροφορίες από seleo.gr/ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ