Η Βουλή των τριών ημερών

Η Βουλή των τριών ημερών Facebook Twitter
0

Οι 300 ορκίστηκαν πίστη στο Σύνταγμα και τους νόμους και θα αποτελούν τους αντιπροσώπους του έθνους για μερικά 24ωρα, καθώς η Βουλή θα διαλυθεί άμεσα με προεδρικό διάταγμα, καθώς θα προκηρυχθούν και επισήμως οι νέες εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Τα καθήκοντα του προέδρου της Βουλής θα ασκήσει σύμφωνα με το πρωτόκολλο ο πρώτος τη τάξει επανεκλεγείς από το προηγούμενο προεδρείο, Βύρων Πολυδωρας.

Την Παρασκευή, σε νέα συνεδρίαση, η Βουλή θα κληθεί να εκλέξει αντιπροσωπευτικό προεδρείο.

Οι βουλευτές φαίνεται να συμφωνούν στο να μην λάβουν την αποζημίωση για τα λίγα 24ωρα που εκτελούν τα καθήκοντά τους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM