Η BNP Paribas αποχωρεί από την Ελλάδα

Η BNP Paribas αποχωρεί από την Ελλάδα Facebook Twitter
0

Την αποχώρηση της από την Ελλάδα ανακοίνωσε η γαλλική BNP Paribas  η οποία θα κρατήσει μόνο τις δραστηριότητες που αφορούν εφοπλιστές και off shore. Η απόφαση ανακοινώθηκε ήδη στους εργαζόμενους της τράπεζας με επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η πολιτική αναταραχή που ακολούθησε οδήγησε σε τεράστια αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον αναφορικά με τη ρευστότητα και τη φερεγγυότητα του κράτους όπως και του ελληνικού τραπεζικού συστήματος».

«Στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και το λαό μας, οι Γάλλοι συμπεριφέρονται με προκλητικό και προσβλητικό τρόπο, στην Ελλάδα, στους εργαζόμενους, στην ελληνική κοινωνία, στις ελληνικές επιχειρήσεις, στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και στους πελάτες της Τράπεζας, που την εμπιστεύτηκαν 30 ολόκληρα χρόνια», σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ΟΤΟΕ που αντιδρά στην απόφαση των Γάλλων. .

Η διακοπή των εργασιών θα γίνει από τις 23 Ιανουαρίου του νέου έτους και αναμένεται να μείνουν άνεργοι 100 εργαζόμενοι

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM