Η αποκάλυψη του Νίκου Κοτζιά: Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοτζιά: Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου Facebook Twitter
1

Σε μία πολύ προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στο ΡΙΚ εξομολογήθηκε τις σοβαρές περιπέτειες που έχει περάσει με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοτζιάς φαίνεται στο τρέιλερ της συνέντευξης που πρόκειται να προβληθεί την προσεχή Κυριακή από τον δημόσιο τηλεοπτικό φορέα της Κύπρου να λέει ότι «έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα 'γιατί να μου συμβεί αυτό;, γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε».


Ο πρώην ΥΠΕΞ αποκαλύπτει επίσης ότι αποποιήθηκε την οικογενειακή του περιουσία και την χάρισε στην αδελφή του.

Η συνέντευξη έγινε πριν λίγες μέρες στο Hilton Athens και στα αποσπάσματα της συνέντευξης που παίζουν στο τρέιλερ, ο κ. Κοτζιάς λέει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ο τύπος του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Ο Νίκος Κοτζιάς κάνει εκτενείς αναφορές στις πιο πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το κυπριακό στην Ελβετία, ενώ φυσικά αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στη συμφωνία των Πρεσπών και απαντά σε όλες τις επικρίσεις που ακούστηκαν για τη συμφωνία.

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM