Χαρδαλιάς: «Χαράζουμε για τα επόμενα 5 χρόνια τον μόνο δρόμο που αξίζει στην Αττική»

Χαρδαλιάς: «Χαράζουμε για τα επόμενα 5 χρόνια τον μόνο δρόμο που αξίζει στην Αττική» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Το όραμά του για τα επόμενα πέντε χρόνια αλλά και τις ευχές του για το 2024, έστειλε μέσω ανακοίνωσης ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Στη δήλωσή του ο Νίκος Χαρδαλιάς, μιλά για το έργο που έχει να φέρει σε πέρας από τη νέα θέση του, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως μαζί με τους πολίτες «θα χαράξει τον δρόμο που αξίζει στην Αττική. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν έχει σκοπό το νέο έτος να παρεκκλίνει καθόλου από τους στόχους του και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μία καλή χρονιά.

«Η αυγή του 2024 είναι ο πρόλογος μιας νέας σελίδας για τη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Μαζί με τους πολίτες, με τη δύναμη που μας δίνει η ξεκάθαρη και ισχυρή εντολή της κοινωνίας, χαράζουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια τον μόνο δρόμο που αξίζει στην Αττική: Μπροστά. Με σχέδιο, σεμνότητα και χωρίς να παρεκκλίνουμε ούτε λεπτό από τους στόχους μας. Καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη, ευημερία, αγάπη και αφθονία σε όλες και σε όλους» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Το πρωί, παραβρέθηκε στην καθιερωμένη πανηγυρική Δοξολογία για το νέο έτος παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποδέχθηκε στην είσοδο της Μητρόπολης την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, μαζί με τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Βαρνάβα Θεοχάρη, τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

Αμέσως μετά ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, για τη διατύπωση των καθιερωμένων πρωτοχρονιάτικων ευχών στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ



 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM