Γλέζος: Μορατόριουμ ενός χρόνου αν υπάρξει διαφωνία Ελλάδας - εταίρων

Γλέζος: Μορατόριουμ ενός χρόνου αν υπάρξει διαφωνία Ελλάδας - εταίρων Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
11

Έναν χρόνο μορατόριουμ, εφόσον υπάρξει διαφωνία μεταξύ Ελλάδας και εταίρων, προτείνει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος. Μιλώντας στο MEGA ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έναν χρόνο παγώνουν τα πάντα, δεν έχουμε ανάγκη λέμε εμείς από τα χρήματά σας, θα τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας. Έχω γράψει ειδικό βιβλίο που λέω πώς θα τα βγάλουμε πέρα. Ύστερα από έναν χρόνο ελάτε να συζητήσουμε πάλι».

«Αν δεν θέλουν να το δώσουν, να το επιβάλουμε εμείς. Είμαστε ανεξάρτητο κράτος, πρόσφατα ο ελληνικός λαός μας έδωσε την ψήφο. Δεν θέλουμε μνημόνια, δεν θέλουμε δάνεια», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση σχετικά με τις διαφωνίες που είχε εκφράσει πρόσφατα απάντησε ότι «ισχύει το κρέας ψάρι», ωστόσο σημείωσε ότι στηρίζει την κυβέρνηση παρά τις διαφωνίες που έχει σε ορισμένα ζητήματα. Στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Α. Τσίπρα, όπως είπε, «διαπιστώθηκε που είναι οι διαφορές και θα το κρίνει η ιστορία ποιος έχει δίκιο».

Σε ό,τι αφορά, την υπόθεση Κατρούγκαλου είπε ότι ο αναπληρωτής υπουργός «δεν χρειάζεται συνηγόρους, είναι ικανός να αντιμετωπίσει τα πράγματα πολύ καλά» και ότι έχει «πειστεί ότι αυτά που λέει είναι αλήθεια».

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ