Γλέζος: Να καταπιούν τη γλώσσα τους όσοι λένε ότι είμαι απέναντι στην κυβέρνηση

Γλέζος: Να καταπιούν τη γλώσσα τους όσοι λένε ότι είμαι απέναντι στην κυβέρνηση Facebook Twitter
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Γλέζο (Δ), στις Βρυξέλλες, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti
1

Την υποστήριξή του στην κυβέρνηση εξέφρασε ο Μανώλης Γλέζος, μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες. «Πιστεύω ότι θα λυθεί η διαφορά απόψεων. Να καταπιούν τη γλώσσα τους όσοι λένε ότι είμαι απέναντι στην κυβέρνηση» δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο.

Αν και παραδέχθηκε ότι σε μερικά σημεία υπάρχει διαφορά απόψεων, τόνισε οι διαφορές αυτές θα λυθούν. «Δεν ήμουν ποτέ απέναντι στην κυβέρνηση, ούτε τώρα» σημείωσε, ενώ εξέφρασε εμπιστοσύνη στην «κυβέρνηση του λαού» και στο πρόσωπο του πρωθυπουργού, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ταυτοποιείται με την ιστορία».

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σε ερώτηση αν συζήτησαν το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ο Μ. Γλέζος απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι το θέμα αυτό θα συζητηθεί στην ώρα του. Όπως είπε, το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων αντιμετωπίζεται από μερικούς ως άλλοθι απέναντι σε άλλα ζητήματα.

Γλέζος: Να καταπιούν τη γλώσσα τους όσοι λένε ότι είμαι απέναντι στην κυβέρνηση Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

Ο Μανώλης Γλέζος δεν είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένα σύμβολο αγώνων του ελληνικού λαού, είπε από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας ότι είχαν μια ουσιαστική και από καρδιάς συζήτηση.

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο», δήλωσε ο πρωθυπουργός αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι «θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας, στη λαϊκή εντολή, αλλά και στον όρκο μας να τιμήσουμε αυτούς τους αγώνες και να ξαναδώσουμε στην πατρίδα μας λαϊκή κυριαρχία, ανεξαρτησία και προκοπή». Ακόμη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επαφές του με τους προέδρους της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς και της Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και δήλωσε ότι «σήμερα ήταν μια θετική μέρα».

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τελικά είχαν δίκιο όσοι έλεγαν ότι ο Γλέζος θέλει και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη. Και να κάνει τον αντάρτη που λέει μόνο αλήθεια και ζητάει συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό επειδή "συνήργησε σε αυτή τη ψευδαίσθηση" και μετά αγκαλιές και φιλιά ως στέλεχος που δεν συμβαίνει τίποτα.Αυτό λέγεται κάπως στην πολιτική, όχι και πολύ τιμητικό.