«Αυτή είναι η στιγμή της επίλυσης του Κυπριακού προβλήματος» δήλωσε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το βιβλίο «Οι χαμένες ζωές της Κύπρου» και την έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγνοουμένων.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης που εγκαινίασαν από κοινού ο πρόεδρος της Επιτροπής, και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο κ. Γιούνκερ τόνισε ότι υποστηρίζει σθεναρά τις προσπάθειες των δύο ηγετών των δύο κοινοτήτων, οι οποίοι εργάζονται με κουράγιο και επιμονή, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.
«Αυτή είναι η στιγμή επανένωσης της Νήσου, αν αυτή χαθεί δεν θα υπάρξει άλλη» τόνισε ο Πρόεδρος της Κομισιόν. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η σημερινή γενιά «πρέπει να λύσει αυτό που δεν κατάφεραν οι προηγούμενες».
Πολιτική /
Γιούνκερ: Αυτή είναι η στιγμή της επίλυσης του Κυπριακού
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Ανακοινώθηκε απεργία στα πλοία
Τι ώρα θα βρέξει σήμερα στην Αθήνα
Αυτά είναι τα νέα μέτρα στήριξης: Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης
Ιστορικός νόμος στη Βρετανία: Τέλος τα τσιγάρα για όσους γεννήθηκαν μετά το 2008
Νέα μέτρα στήριξης: Τι θα ανακοινωθεί σήμερα, ποιους αφορούν