Γεραπετρίτης: «Όχι» σε δεύτερη πρόταση από τη ΝΔ για Εξεταστική Επιτροπή

Γεραπετρίτης: «Όχι» σε δεύτερη πρόταση από τη ΝΔ για Εξεταστική Επιτροπή Facebook Twitter
0

Την πρόθεση της ΝΔ να μην ψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διαφημιστική δαπάνη για τον κορωνοϊό και τις δημοσκοπήσεις εξέφρασε από την Ολομέλεια της Βουλής, ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Μάλιστα, ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε πως δεν πρόκειται για πρόταση αλλά για «πόρισμα».

«Ο πρωθυπουργός σέβεται τους θεσμούς. Η ΝΔ δεν θα υποβάλει αίτημα για σύσταση δεύτερης εξεταστικής επιτροπής. Θα είμαστε εκεί! θα κληθούν όλοι οι μάρτυρες που πρέπει, απ’ όλους τους χρονικούς ορίζοντες. Η αντίληψη περί διαφάνειας και ακεραιότητας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αλά καρτ, μόνο όταν τον ωφελεί», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Στεναχωριέμαι γιατί αισθάνομαι ότι κι αυτή η ευκαιρία θα χαθεί. Διότι η δική μας πρόταση, που φάνηκε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να την δέχεται, δεν έγινε δεκτή. Επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ της διαφάνειας να ελέγξει μόνο την δική μας περίοδο, διότι την δική τους δεν την θέλουνε. Γι’ αυτό επειδή προεξοφλεί το αποτέλεσμα. Είναι πόρισμα δεν είναι πρόταση», σημείωσε, όπως αναφέρει το «Έθνος».

Νωρίτερα, επισήμανε ότι η εξεταστική επιτροπή είναι προσβλητική και δίπλα προσβλητική για τους πολίτες και για τους δημοσιογράφους.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ