Φραστική επίθεση στην Αχτσιόλγου από γυναίκα στη Θεσσαλονίκη: «Η Μακεδονία θα εκδικηθεί»

Φραστική επίθεση στην Αχτσιόλγου από γυναίκα στη Θεσσαλονίκη: «Η Μακεδονία θα εκδικηθεί» Facebook Twitter
0

Φραστική επίθεση δέχθηκε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, λίγο πριν την αποψινή ομιλία της στη Θεσσαλονίκη με θέμα τα εργασιακά. 

Τη στιγμή που η υπουργός Εργασίας επιχειρούσε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις αντιδράσεις πολιτών σε βάρος στελεχών της κυβέρνησης, μια νέα γυναίκα επιτέθηκε φραστικά στην Έφη Αχτσιόγλου.

«Είστε προδότες. Η αληθινή Μακεδονία θα εκδικηθεί», είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα στην Έφη Αχτσιόγλου αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

«Θα το δεις. Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Η προδοσία δεν θα περάσει. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν. Η Μακεδονία θα εκδικηθεί. Ντροπή σας, είστε προδότες της πατρίδας», συνέχισε η γυναίκα με την υπουργό να διατηρεί την ψυχραιμία της απαντώντας ότι «δεν είναι ντροπή». 

Μέλη της Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στον Λευκό Πύργο, με αφορμή την ομιλία της Έφης Αχτσιόγλου σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το thestival.gr, οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν επειδή η αστυνομία δεν τους επέτρεψε να προσεγγίσουν το κινηματοθέατρο «Αλέξανδρος», όπου στέγασε την εκδήλωση με τίτλο «Τα εργασιακά δικαιώματα στη νέα εποχή», που διοργάνωσε η νομαρχιακή επιτροπή Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο: 25 μεταρρυθμίσεις από τώρα ως το τέλος του έτους

«Είναι πολύ σημαντικό σε επίπεδο υπουργικού συμβουλίου να έχουμε χαράξει έναν οδικό χάρτη με συγκεκριμένους στόχους και προοπτική, με ορίζοντα υλοποίησης το τέλος αυτής της χρονιάς» τόνισε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ