Φλαμπουράρης: Πριν από το Πάσχα θα ολοκληρωθεί η επένδυση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

Φλαμπουράρης: Πριν από το Πάσχα θα ολοκληρωθεί η επένδυση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων Facebook Twitter
1

Εντός 15 ημερών και πάντως πριν το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί η επένδυση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και το ελληνικό Δημόσιο θα έχει εισπράξει 1,233 δισ. ευρώ, ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και πρόεδρος της Διϋπουργικής Επιτροπής Επενδύσεων και Ανάπτυξης Αλέκος Φλαμπουράρης.

 

«Οι διαδικασίες ήταν επίπονες και περίπλοκες, λόγω των σημαντικών παραλείψεων που υπήρχαν κατά την υπογραφή της πρώτης σύμβασης από την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου το 2014. Η κυβέρνηση κατέβαλε προσπάθειες να υπάρξουν αλλαγές και κυρίως σε ό,τι αφορά τους όρους για τους εργαζομένους, τις αναγκαίες επενδύσεις για τη βελτίωση των 14 αεροδρομίων, τις ιατρικές υπηρεσίες, τη φύλαξη αλλά και την παρουσία πυροσβεστικής δύναμης σε κάθε αεροδρόμιο. Τα πετύχαμε κι έτσι προχωράμε στην ολοκλήρωση της σύμβασης» ανέφερε ο κ. Φλαμπουράρης.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Βρε μπας και διάβασε προ ημερών σχόλιό μου ότι χάθηκε και έβγαλε ανακοίνωση ;Παραδούλεψε τώρα, σε κάνα μήνα θα βγάλει άλλη ανακοίνωση ο πρόεδρος της Διϋπουργικής Επιτροπής Επενδύσεων και Ανάπτυξης.Φουλ στην ανάπτυξη...

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ