ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Φίλης: Παράλληλο πρόγραμμα, πέρα από το μνημόνιο, με νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Φίλης: Παράλληλο πρόγραμμα, πέρα από το μνημόνιο, με νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
2

Για παράλληλο πρόγραμμα μιας νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πέρα από το μνημόνιο, έκανε λόγο το Σάββατο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Νίκος Φίλης. Ο κος Φίλης τόνισε πως κάτι τέτοιο το επιτρέπει και η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ζητήματα όπως αυτό των συντάξεων και σημείωσε πως αυτό θα δημιουργήσει κοινωνική δικαιοσύνη.

O κος Φίλης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η οικονομία είναι σε χειρότερη κατάσταση μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως «Το διακύβευμα είναι ποιος θα κυβερνήσει με κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία... Εμείς ή οι άλλοι που είναι ανάλγητοι νεοφιλελεύθεροι, που είναι μνημόνιο πριν το μνημόνιο».

 

«Δεν είναι το ίδιο ο Αλέξης με τον Μεϊμαράκη, δεν είναι το ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ» σημείωσε και τόνισε πως ο πολίτης θα πρέπει να σταθμίσει προγράμματα και ευθύνες.

 

«Ο Τσίπρας λέει 'ζητώ νέα δημοκρατική νομιμοποίηση'... Δεν φοβάται ο Αλέξης λαϊκή νομιμοποίηση και καθαρή εντολή» τόνισε.

Για τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δήλωσε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εμπιστοσύνη ότι δεν θα ξεγελαστεί ο λαός με το παλιό πολιτικό κατεστημένο και θα πιστέψει ότι επτά μήνες έφεραν την καταστροφή και δεν την έφεραν 40 χρόνια. " Οι δημοσκοπήσεις

«Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις η ιστορία ότι θα κάνουμε ένα τσακ και θα βγάλουμε πετρέλαιο δεν στέκει» ανέφερε ακόμη, σχολιάζοντας δηλώσεις του καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Αντώνη Φώσκολου στον ΣΚΑΪ ότι ξέχασαν τον διαγωνισμό για τα πετρέλαια που θα μάς έφερνε 2,5 τρισεκ. ευρώ.

«Εξυπηρετούν συμφέροντα οι φωνές που ζητούν άμεση αξιοποίηση των κοιτασμάτων» επισήμανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

2

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
"O κος Φίλης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η οικονομία είναι σε χειρότερη κατάσταση μετά από επτά μήνες διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ".Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Αν δεν έχει αντιληφθεί κάποιος την καταστροφή που προξένησε η διακυβέρνηση των τελευταίων 7 μηνών, έχει πλέον χρέος να ερευνήσει. Να δει αν το τρίτο μνημόνιο ήταν απαραίτητο, να δει αν το Μάρτιο του 14 η χώρα είχε βγει στις αγορές, να δει αν το 14 υπήρχε αναπτυξη για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια. Και να τα αντιπαραβάλει με τα capital controls και τη ζημιά που έχουν ήδη αρχίσει να προκαλούν στην οικονομία. Αν μπορεί κανείς να διαβάζει σχόλια στη λαιφο , ανεξαρτήτως αν έχει λεφτά στην τράπεζα ο ίδιος, κάποιος που τον χρηματοδοτεί, γονιός , εργοδότης, γουατεβα, έχει. Η καταστροφή που επέφερε ο σύριζα τόσο στην πραγματική οικονομία, όσο και σε μακροοικονομικά μεγέθη, δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε να νιώσουμε για να κατανοήσουμε.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ