Φαραντούρης: Τζάκρη και Πούλου παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ που τις εξέλεξε από την Αντιπολίτευση

Φαραντούρης: Τζάκρη και Πούλου παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ που τις εξέλεξε από την Αντιπολίτευση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης αντέδρασε στην ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Τζάκρη και της Γιώτας Πούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο αφού ανακοινώθηκε.

Η απόφαση Τζάκρη και Πούλου, οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθιστώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα.

Ο Νίκος Φαραντούρης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, τονίζοντας στους «Αταίριαστους» για τις δύο πρώην πια συναδέλφους του, ότι «παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ από την αξιωματική αντιπολίτευση».

«Λυπούμαι γι' αυτό. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται. Είναι ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη ανασυγκρότησης και φυγής προς τα μπρος. Και νομίζω ότι το είπα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο χθες στο debate των υποψηφίων πολιτικών αρχηγών και προσερχόμενος και εξερχόμενος από την ΕΡΤ. Θέλουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει ένα μικρό κόμμα όπως το δείχνουν δημοσκοπήσεις ή να κερδίσει ξανά το χαμένο κύρος του; Αν θέλουν το δεύτερο. οι φίλοι και τα μέλη να ανασκουμπωθούν. Να πάνε στις κάλπες μας την Κυριακή» είπε αρχικά ο Νίικος Φαραντούρης για να σχολιάσει στην πορεία, τις δύο σημερινές ανεξαρτητοποιήσεις ρίχνοντας την ευθύνη σε Τζάκρη και Πούλου για τις εξελίξεις «στο κόμμα που τις εξέλεξε».

«Προφανώς φέρουν ευθύνη. Το πιο σημαντικό είναι η υποκρισία, διότι οι πιο δυνατές φωνές που φώναζαν στα τηλεοπτικά πάνελ πριν μερικούς μήνες, όταν άλλοι συνάδελφοί τους έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτές που αποχωρούν σήμερα αλλά τέλος πάντων, επαναλαμβάνω με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.

Καλή τύχη τους εύχομαι δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Παίρνουν την ιστορική ευθύνη  να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τους εξέλεξε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι πολιτειακή θέση» δήλωσε ο Νίκος Φαραντούρης.

 
 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM