Εξιτήριο σήμερα για Σαμαρά, πιθανόν και για Ράπανο

Εξιτήριο σήμερα για Σαμαρά, πιθανόν και για Ράπανο Facebook Twitter
0

Εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται, αναμένεται να πάρει εντός της ημέρας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την επέμβαση αποκατάστασης αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς, στην οποία υπεβλήθη το Σάββατο. Δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών ούτε ταξιδεύοντας οδικώς αφού οι γιατροί του το απαγόρευσαν ρητώς.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στη Σύνοδο Κορυφής μετά από αυτές τις εξελίξεις ορίζεται ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος ο οποίος θα συνοδεύεται από τους Γιώργο Ζανιά, Κωστή Χατζηδάκη,  και Χρήστο Σταϊκούρα.

Εξιτήριο είναι πιθανόν να λάβει σήμερα το απόγευμα ή το αργότερο την Τρίτη το πρωί και ο κ. Βασίλης Ράπανος, αφού υποβληθεί σε γαστροσκόπηση.

Οι θεράποντες ιατροί χαρακτηρίζουν σταθερά βελτιούμενη την πορεία της υγείας του κ. Ράπανου, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από έντονη αδιαθεσία που εμφάνισε την Παρασκευή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM