Εθνικές εκλογές 2019: Πώς θα λειτουργήσει το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο

Εθνικές εκλογές 2019: Πώς θα λειτουργήσει το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο Facebook Twitter
0

Τη βεβαιότητά του ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά κατά την αυριανή εκλογική διαδικασία και την κάλυψή της από το Κέντρο Τύπου του Ζαππείου, εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Λευτέρης Κρέτσος.

Ο κ. Κρέτσος, ο οποίος επιθεώρησε σήμερα το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο διαπίστωσε την ετοιμότητά του και δήλωσε ότι η για μια ακόμη φορά η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχθεί δημοσιογράφους από την Ελλάδα και το εξωτερικό στο Κέντρο Τύπου του Ζαππείου με όλα τα μέσα ώστε για να μπορέσουν να καλύψουν το σημαντικό γεγονός των αυριανών εθνικών εκλογών.

Όπως ενημέρωσε, μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 320 διαπιστεύσεις δημοσιογράφων, φωτορεπόρτερ και τηλεοπτικών συνεργείων εκ των οποίων το ένα τρίτο είναι από 15 χώρες του εξωτερικού.

Το Κέντρο Τύπου στο Ζάππειο θα είναι ανοιχτό από νωρίς αύριο το πρωί για όλους τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Είναι εξοπλισμένο με ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο υψηλής ταχύτητας, με μηχανογραφικό και οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μέσω video wall ελληνικούς και ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Εξάλλου, έχει υπάρξει μέριμνα και για διερμηνεία προς διευκόλυνση των ξένων ανταποκριτών.

«Όλα είναι έτοιμα. Είμαστε σίγουροι ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η αίθουσα για τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών είναι επίσης διαθέσιμη. Επομένως και οι δημοσιογράφοι από την δική τους πλευρά θα συμβάλλουν κι εκείνοι στην κάλυψη των αυριανών εκλογών» τόνισε ο κ. Κρέτσος.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Στο 28% η ΝΔ - Τι λένε οι πολίτες για ενδεχόμενα κόμματα Τσίπρα και Σαμαρά

Η γνώμη των πολιτών για για τους χειρισμούς της κυβέρνησης και δικαιοσύνης στο θέμα του Πάνου Ρούτσι και τις διαδηλώσεις μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
LIFO NEWSROOM
Live-Βουλή: Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Live-Βουλή: Η ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική

Η παρέμβασή του επικεντρώνεται στους βασικούς άξονες της κυβερνητικής στρατηγικής, με αναφορές στα ελληνοτουρκικά, τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, τις ευρωπαϊκές προκλήσεις και τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτική / Συζήτηση στη Βουλή σήμερα για την εξωτερική πολιτική: Τι αναμένεται να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τη διεύρυνση της συζήτησης που ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, για το παλαιστινιακό, σε μια συνολική συζήτηση για θέματα εξωτερικής πολιτικής, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, με στόχο «να αναπτύξει όλη τη λογική των ελληνικών χειρισμών» σε αυτόν τον τομέα
LIFO NEWSROOM
ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: Να ομονοούμε στα προφανή, η αντιπολίτευση επενδύει σε επαναστατική γυμναστική

Αποσαφήνισε ότι η διαφύλαξη της τάξης παραμένει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενώ η συντήρηση και ο καθαρισμός του μνημείου στο Άμυνας
LIFO NEWSROOM