Επεισοδιακή συνεδρίαση της -κουτσουρεμένης- κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ

Επεισοδιακή συνεδρίαση της -κουτσουρεμένης- κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ Facebook Twitter
1

Μέσα σε διάστημα λίγων ημερών (άλλοι) δύο βουλευτές των ΑΝΕΛ έχουν αποχωρήσει από το κόμμα, αφήνοντας πίσω τους 13 βουλευτές από τους 20 που ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια. 

Στη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος με το γνωστό του στυλ είπε ότι όσοι έχουν φύγει "έχουν εξαγοραστεί από τη ΝΔ" και προκάλεσε όσους παρόντες σκέφτονται να ανεξαρτητοποιηθούν, να "το κάνουν τώρα".

Αφού δεν υπήρχε καμία αντίδραση από τους παρευρισκόμενους προχώρησε στη συζήτηση, υποστηρίζοντας ότι μετά το Εθνικό Συνέδριο του κόμματο (14-15 Ιουνίου) η ΚΟ των ΑΝΕΛ θα διευρυνθεί με δύο άλλους ανεξάρτητους βουλευτές και θα συνεργαστούν με δύο μικρότερα κόμμα του λεγόμενου "πατριωτικού χώρου".

Ακούστηκαν μόνο κάποιες ενστάσεις σχετικά με τη στρατηγική του κόμματος για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με κάποιους βουλευτές να υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να ληφθεί το πρόσωπο που θα προταθεί. Η γραμμή του κόμματος, όπως την εξέφρασε πρόσφατα ο εκπρόσωπος Τύπου Τ. Κουίκ είναι η καταψήφιση οποιουδήποτε προσώπου προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια