Ένταση στη Βουλή με τον Κασιδιάρη - Διακόπηκε η συνεδρίαση της επιτροπής Άμυνας

Ένταση στη Βουλή με τον Κασιδιάρη - Διακόπηκε η συνεδρίαση της επιτροπής Άμυνας Facebook Twitter
2

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας, με «πρωταγωνιστή» του επεισοδίου τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κασιδιάρης φωνάζοντας απαιτούσε να αποχωρήσει από την αίθουσα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.

«Να βγει έξω ο πράκτορας. Να αποχωρήσει ο Τούρκος», φέρεται να φώναζε, ενώ επικαλέστηκε και δήλωση που είχε κάνει ο Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα για τους μουσουλμάνους βουλευτές.

Τον βουλευτή Ξάνθης έσπευσαν να υπερασπιστούν οι συνάδελφοί του. Απάντησαν, μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος, και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Ξυδάκης, λέγοντας ότι με όσα λέει ουσιαστικά υιοθετεί την ρητορική Ερντογάν. «Αυτά εξυπηρετούν την Τουρκία και κανέναν άλλο», του είπε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Στην αίθουσα έσπευσαν και άνδρες της ασφάλειας του κοινοβουλίου που κινητοποιήθηκαν από τις φωνές. Η συνεδρίαση της επιτροπής διακόπηκε για πέντε λεπτά, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να αποχωρεί.

Σημειώνεται πως στη συνεδρίαση, που πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κύπρου, Νίκος Κοτζιάς και Νίκος Χριστοδουλίδης, ενημερώνουν για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, στο Κυπριακό και την τουρκική προκλητικότητα στην κυπριακή ΑΟΖ.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η αλήθεια είναι οτι στο συγκεκριμένο αίτημα είχε δίκιο.Δε γίνεται κάποιος που έχει χαρακτηριστεί "αυθεντικός Τούρκος" απο τον Ερντογάν να είναι σε επιτροπή με απόρρητες πληροφορίες της Ελληνικής άμυνας.