Ένταση μεταξύ Θεοδωράκη-Λεβέντη για το τσιγάρο

Ένταση μεταξύ Θεοδωράκη-Λεβέντη για το τσιγάρο Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
11

Ένα «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Θεοδωράκη και Λεβέντη στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για το προσφυγικό αποκαλύπτει ο Βηματοδότης. Όπως γράφει η στήλη του Βήματος, ο ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε στους ομοτράπεζούς του ότι «έρχεται η άνοιξη και δεν θέλω να το κάνετε ντουμάνι εδώ μέσα. Σας παρακαλώ να μην καπνίσετε, δεν μπορώ όλη αυτή την κάπνα».

Ο πρωθυπουργός συμφώνησε και υποσχέθηκε να μην καπνίσει όσες ώρες διαρκέσει η σύσκεψη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (με τα γνωστά πουράκια του) είπε «Εγώ δεν πρόκειται να καπνίσω, θα σεβαστώ την επιθυμία σου, όση ώρα κι αν χρειαστεί να μείνουμε εδώ μέσα», αλλά εκείνος που αντέδρασε και μάλιστα με αφοπλιστικό επιχείρημα ήταν ο Β. Λεβέντης ο οποίος απάντησε επί λέξη: «Δεν θα μου πεις εμένα να μην καπνίζω. Ο παππούς μου κάπνιζε και έζησε 110 χρόνια. Δεν θα μου στερήσεις την υγεία...».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Συνοψίζοντας την Ελλάδα, επεισόδιο 174.Λέει ο Χ: «Θα είμαστε κλεισμένοι 2-3 ώρες εδώ μέσα, παρακαλώ να μην καπνίζουμε για ευνόητους λόγους.»Απαντάει ο Υ: «Δεν θα μου πεις εμένα να μην καπνίζω. Ο παππούς μου κάπνιζε και έζησε 110 χρόνια. Δεν θα μου στερήσεις την υγεία.»Και κάτω από το άρθρο, σχόλια που υποστηρίζουν τον Υ.Facts (or not):1. Ο μη καπνιστής «στέρησε» την υγεία του καπνιστή. 2. Ο μη καπνιστής είναι «τσαμπουκαλής», σύμφωνα με ένα από τα σχόλια, επειδή δε θέλει (μα πώς τόλμησε) να μην εισπνέει την κάπνα τρίτων.3. Το γεγονός ότι το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους απαγορεύεται και ότι αυτοί είναι οι αρχηγοί των κομμάτων δεν αναφέρθηκε καν. 4. Η αθάνατη λογική του νεοέλληνα «Ο παππούς μου κάπνιζε 3 πούρα την ημέρα και έζησε μέχρι τα 134, άρα το κάπνισμα κάνει καλό, άρα θα καπνίζω συνέχεια και είσαι φασίστας αν μου πεις να μην καπνίζω δίπλα σου, σταμάτα να με καταπιέζεις». Είχα καιρό να το ακούσω, είναι η αλήθεια...Υ.Γ. Αυτά για τους λεβεντικούς που κατά τα άλλα τον βρίσκουν λογικό, σοβαρό και μοντέρνο. (όσο σοβαροί είναι και οι ίδιοι δηλαδή)
Εχω γραψει τα μυρια οσα για τον "νεο Νεστωρα",Βασιλη Λεβεντη.Αλλα οταν αντιδρα ετσι σε απαιτησεις οι οποιες υποβαλλονται με "τσαμπουκαλιδικες"εκφρασεις του τυπου"""...έρχεται η άνοιξη και δεν θέλω να το κάνετε ντουμάνι εδώ μέσα..."""και μαλιστα απο "προσωπικοτητες" της....εμβελειας του κ.Θεοδωρακη,οφειλω να του το πιστωσω.Παρα το οτι-η,μαλλον,ακριβως επειδη- επι της ουσιας ο Λεβεντης ειχε αδικο,και το γνωριζε καλα !

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ