Εκτάκτως στο Παρίσι αύριο ο Τσίπρας για να συναντήσει τον Ολάντ

Εκτάκτως στο Παρίσι αύριο ο Τσίπρας για να συναντήσει τον Ολάντ Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
3

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα μεταβεί αύριο εκτάκτως στο Παρίσι, προκειμένου να συναντηθεί με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Πιθανώς η ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού να συνδέεται με την καθυστέρηση που σημειώνεται στις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς.

Η προγραμματισμένη για αύριο συνεδρίαση της Ολομέλειας, όπου θα συζητείτο η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για σύσταση Εξεταστικής επιτροπής για τα κομματικά δάνεια, αναβάλλεται για την ερχόμενη Παρασκευή στις 10 το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα από το Μέγαρο Μαξίμου, αμέσως μετά την αυριανή συνάντηση με τον Ολάντ, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη στο Στρασβούργο για να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μ. Σουλτς, ενώ αναμένεται να πραγματοποιήσει και ομιλία στις Βρυξέλλες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια