Έκνευρισμός στους υποψηφίους της Ν.Δ. από την παρέμβαση Καραμανλή υπέρ Μεϊμαράκη

Έκνευρισμός στους υποψηφίους της Ν.Δ. από την παρέμβαση Καραμανλή υπέρ Μεϊμαράκη Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Εκνευρισμό προκάλεσαν σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Άδωνη Γεωργιάδη οι δηλώσεις «κύκλων» του Κώστα Καραμανλή, σύμφωνα με τις οποίες, ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος στηρίζει τον Βαγγέλη Μειμαράκη, καθώς «μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης».  ζητώντας από όλους να βγουν και να μιλήσουν καθαρά και όχι με διαρροές.

«Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα; Ποιοι είναι αυτοί οι περιβόητοι κύκλοι;Να βγουν επιτέλους να μιλήσουν ανοιχτά. Έχω κουραστεί να ακούω διαρροές από διαφόρους περιφερόμενους, οι οποίοι φέρονται ότι συνομιλούν με κάποιους. Όποιος έχει κάτι να πει να βγει να το πει ανοιχτά. Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχολιάζοντας μάλιστα τις πληροφορίες ότι «ο κ. Καραμανλής εκτιμά πως η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη είναι εκείνη που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης διερωτήθηκε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ δηλαδή δεν εξασφαλίζω την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας;».

«Δεν θέλω καθόλου να πιστέψω ότι αυτή η διαρροή ανταποκρίνεται έστω και κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα. Υπό την εξής έννοια. Τι θα πει μόνο κ. Μεϊμαράκης διασφαλίζει την ενότητα; Δηλαδή οι άλλοι τρεις δεν είμαστε ΝΔ; ΝΔ είναι μόνο ο κ. Μεϊμαράκης; Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος», δήλωσε στο MEGA και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM