Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γιώργος Παπανδρέου: «Ναι» σε debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γιώργος Παπανδρέου: «Ναι» σε debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / EUROKINISSI
0

Θετικός στο αίτημα της ΕΡΤ και του Mega να διεξαχθεί debate με τον Νίκο Ανδρουλάκη ενόψει του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει απαντήσει θετικά και σε πρόσκληση του ΑΝΤ1 την Πέμπτη το βράδυ σε κοινή συμμετοχή των δύο υποψηφίων.

Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, επισημαίνουν ότι από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Παπανδρέου έχει ξεκαθαρίσει ότι «ο διάλογος που είναι αναγκαίος, πρέπει να είναι και ουσιαστικός, με επάρκεια χρόνου και δυνατότητα διατύπωσης ολοκληρωμένων απόψεων και προτάσεων και όχι με απαντήσεις εντυπωσιασμού» και σημειώνουν: «Ως εκ τούτου, είναι προφανές ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένει την πραγματοποίηση αυτών των συζητήσεων».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM