Εκλογές 2023- Μητσοτάκης: Ψήφισε με ψηφιακή ταυτότητα- Το σχόλιο επειδή αργούσε ο γιος του

Εκλογές 2023- Μητσοτάκης: Ψήφισε με ψηφιακή ταυτότητα- Το σχόλιο επειδή αργούσε ο γιος του Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Οι εκλογές 2023 διεξάγονται με ψηφιακή ταυτοποίηση για πρώτη φορά για τους ψηφοφόρους και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στο εκλογικό τμήμα έκανε χρήση της ψηφιακής ταυτότητας από το wallet του smartphone του.

«Είμαστε και ψηφιακοί » δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματός του στο δημοτικό σχολείο Κηφισιάς. Ο πρωθυπουργός επέδειξε στην γραμματεία του εκλογικού τμήματος και την ψηφιακή του ταυτότητα από την εφαρμογή Gov.gr wallet και κατόπιν ψήφισε.

Υπενθυμίζεται ότι διευκρινίσεις έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με τη χρήση της ψηφιακής ταυτότητας από τους πολίτες, προκειμένου να ψηφίσουν στις εκλογές 2023. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο εκλογικό τμήμα με τα παιδιά του, Δάφνη και Κώστα. Μάλιστα όταν είδε τον εορτάζοντα σήμερα γιο του να αργοπορεί να βγει από το παραβάν για να τον πειράξει έκανε έναν αστεϊσμό: «ελπίζω να αργεί για να βάλει σταυρούς και όχι για να αποφασίσει το κόμμα».


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τέλος, μπαίνοντας στο σχολείο εν μέσω πολλών εκδηλώσεων υποστηρικτών της ΝΔ, καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό φακό να χαϊδεύει έναν σκύλο.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM