Εκλογές 2023: Εκατοντάδες οι σταυροί στον Κατρούγκαλο, παρά την απόσυρση

Εκλογές 2023: Εκατοντάδες οι σταυροί στον Κατρούγκαλο, παρά την απόσυρση Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Πολλοί ήταν εκείνοι που «σταύρωσαν» τον Γιώργο Κατρούγκαλο στις εκλογές 2023, παρότι είχε αποσυρθεί από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο 18,82% της καταμέτρησης των ψήφων στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, ο Γιώργος Κατρούγκαλος έχει πάρει 1.135 σταυρούς. 

Εκλογές 2023: Εκατοντάδες οι σταυροί στον Κατρούγκαλο, παρά την απόσυρση Facebook Twitter

Λίγα 24ωρα πριν από τις εκλογές 2023, ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναφέρθηκε σε αύξηση ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες, γεγονός που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και καταγγελίες των άλλων κομμάτων περί «κρυφού προγράμματος» του ΣΥΡΙΖΑ. 

Αν και ο πρώην υπουργός επιχείρησε να ανασκευάσει, λέγοντας ότι εξέφραζε προσωπικές απόψεις, τελικά αποσύρθηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Παρόλα αυτά, το όνομά του παρέμεινε σε αυτά, καθώς είχαν εγκριθεί από το εφετείο και είχαν τυπωθεί. 

Το υπουργείο Εσωτερικών είχε ξεκαθαρίσει πως η απόσυρση του Γιώργου Κατρούγκαλου δεν επηρέαζε την εκλογική διαδικασία. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM
Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM