Έκκληση Άδωνη μέσω Twitter να του δώσουν πέντε υπογραφές

Έκκληση Άδωνη μέσω Twitter να του δώσουν πέντε υπογραφές Facebook Twitter
SOOC
1

Περίπου μία ώρα πριν λήξει η προθεσμία κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της Ν.Δ. και ενώ έχουν κατατεθεί τρείς υποψηφιότητες (Μητσοτάκης. Μειμαράκης, Τζιτζικώστας) ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται να μένει έξω από τη μάχη, καθώς δεν συγκεντρώνει ως τώρα τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών μελών της Πολιτικής Επιτροπής.

«Όσα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν», γράφει ο ίδιος στο λογαριασμό του στο Facebook και στο Twitter, σε μια τελευταία προσπάθεια να πιάσει το "τυχερό 50άρι" ενώ μέχρι τώρα έχει 45 υπογραφές.

 «Επειδή με ρωτούν για τις υπογραφές, είμαστε στις 45, όσα μέλη της ΠΕ θεωρούν ότι αξίζει άλλη μία υποψηφιότητα ας προσέλθουν» , γράφει ο κ. Γεωργιάδης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM