Εισαγγελική παρέμβαση για ελέγχους της Χ.Α. στα σύνορα με τα Σκόπια

Εισαγγελική παρέμβαση για ελέγχους της Χ.Α. στα σύνορα με τα Σκόπια Facebook Twitter
0

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, Παναγή Γιαννάκη, προκάλεσαν πληροφορίες και δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία, μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν ελέγχους σε ι.χ. στα σύνορα με τα Σκόπια. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα μέλη της Χ.Α. ήλεγχαν αν τα ι.χ. που έμπαιναν στη χώρα από τα Σκόπια είχαν επικολλημένο το ειδικό σήμα που πρέπει να φέρουν τα αυτοκίνητα τής γειτονικής χώρας όταν αυτά εισέρχονται στο ελληνικό έδαφος.

Ο εισαγγελέας έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Κιλκίς, Ιωάννη Σφέτκο, να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για να αποδοθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM