Δημήτρης Καμμένος: Δεν θα μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε - Είμαστε συνεργάτες

Δημήτρης Καμμένος: Δεν θα μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε - Είμαστε συνεργάτες Facebook Twitter
SOOC
0

«Δεν θα μας λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνουμε - είμαστε συνεργάτες», υπογράμμισε σε σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, εν μέσω «κραδασμών» των κομμάτων της συγκυβέρνησης για το όνομα της ΠΓΔΜ.

«Δεν μπορεί κάποιος να μας κάνει τον δάσκαλο και να μας λέει να κάτσουμε καλά», τόνισε, ξεκαθαρίζοντας ότι αν προταθεί ονομασία με τον όρο Μακεδονία για τα Σκόπια, εκείνος θα το καταψηφίσει. 

Αναφερόμενος στις δηλώσεις βουλευτών και μελών των ΣΥΡΙΖΑ κατά των ΑΝΕΛ, ζήτησε από αυτούς να «μην πιάνουν στο στόμα τους» τον Πάνο Καμμένο, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν θα αποχωρήσει από την συγκυβέρνηση. 

«Δεν φτάσαμε στη ζωή μας εδώ πέρα για να μας κάνει κριτική ο Μπαλαούρας. Που θα ήταν ο κ. Μπαλαούρας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες;».

Ο Δημήτρης Καμμένος επιτέθηκε και προσωπικά κατά του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη που αναφερόμενος, χθες, στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, έκανε λόγο για «ακροδεξία».

Κατηγόρησε τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι προέβη σε «πολιτικό χαφιεδισμό» καθώς φωτογράφισε τους βουλευτές που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο «για να στείλει τις φωτογραφίες στους Ευρωπαίους». 

«Χθες με χαρακτήρισε ακροδεξιό. Αν είμαι ακροδεξιός επειδή κάνω τον σταυρό μου και συμμετέχω σε συλλαλητήρια και δεν κάνω παρέα με ακροαριστερούς και δεν μου αρέσει που βγαίνει έξω ο Κουφοντίνας ας είναι. Δεν είμαστε άνθρωποι που θα πατροναριστούμε», συνέχισε.

«Αν δεν μας θέλουν επειδή είμαστε δεξιοί ας πάνε με την Φώφη. Κακώς μιλούν κάποιοι έτσι για τους ΑΝΕΛ που τρία χρόνια με 9 βουλευτές δίνουν βήμα στην κυβέρνηση. Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό»

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM