Διέγραψε τον Λυμπερόπουλο η Ν.Δ

Διέγραψε τον Λυμπερόπουλο η Ν.Δ Facebook Twitter
0

Η περιπετειώδης σχέση των τελευταίων ημερών του κυρίου Σαμαρά με τον κύριο Λυμπερόπουλο κατέληξε τελικά σε χωρισμό. Έτσι η Ν.Δ ανακοίνωσε, δια του εκπροσώπου της Γιάννη Μιχελάκη ότι διέγραψε τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ Θύμιο Λυμπερόπουλο. "Ο κ. Λυμπερόπουλος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς τα εννοεί", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.


Ο κ. Λυμπερόπουλος ήταν μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ και αναπληρωτής γραμματέας παραγωγικών τομέων του κόμματος. Σε σημερινές και χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ απείλησε ότι αν είναι να πεθάνουν οι ταξιτζήδες θα πάρουν κι άλλους μαζί τους και δεν θα πάνε στο νεκροταφείο μόνοι τους ενώ σήμερα με αφορμή την εγκύκλιο του διοικητή του Ι.Κ.Α για το ζήτημα της καταβολής των εισφορών των ταξί τις ημέρες της απεργίες, είπε απευθυνόμενος στους συναδέλφους του : "Του είπα ότι θα τον λιώσω μαζί με εσάς αν δεν πάρει πίσω την εγκύκλιο"







0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM