ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

Βουλή: Υπερψηφίστηκαν τα μέτρα στήριξης για το δυστύχημα των Τεμπών

Βουλή: Υπερψηφίστηκαν τα μέτρα στήριξης για το δυστύχημα των Τεμπών Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Με συντριπτική πλειοψηφία και υπερψήφισή τους από όλα τα κόμματα, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών», εγκρίθηκαν τα μέτρα στήριξης για το δυστύχημα των Τεμπών.

Υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια, το νομοσχέδιο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με τίτλο «Μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων και των πληγέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών της 28ης Φεβρουαρίου 2023, συνταξιοδοτική διάταξη, ρυθμίσεις για την ενίσχυση της ασφάλειας των συγκοινωνιών, διατάξεις για την ενίσχυση της ανάπτυξης, παρεμβάσεις για τον εκσυγχρονισμό της τουριστικής νομοθεσίας και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

Υπέρ της αρχής του ψήφισαν η ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενώ το ΚΚΕ μαζί με το ΜεΡΑ25 καταψήφισαν και η Ελληνική Λύση δήλωσε «παρών».

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκαν τα άρθρα με τα μέτρα στήριξης των συγγενών των θυμάτων καθώς όλα τα κόμματα τα υπερψήφισαν, πλην του ΚΚΕ που δήλωσε «παρών».

Σημειώνεται ότι μόνο για τα μέτρα που αφορούν το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, συμμετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη κοινοβουλευτική ψηφοφορία, ο οποίος τα υπερψήφισε όλα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ