Βουλή: Εξηγήσεις από Κικίλια, Χαρδαλιά, Τσιόδρα και Αρκουμανέα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Βουλή: Εξηγήσεις από Κικίλια, Χαρδαλιά, Τσιόδρα και Αρκουμανέα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
0

Την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, για την ακρόαση δημοσίων προσώπων που χειρίζονται την κρίση της πανδημίας, ζητούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μέλη της επιτροπής.

Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι «προκύπτουν σοβαρά ζητήματα σε σχέση με την επιστημονική δεοντολογία, την πολιτική αξιοπιστία και την τήρηση της νομιμότητας», επικαλούμενοι δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία υπήρχαν «διπλά βιβλία» για την καταγραφή των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Για αυτό ζητούν να κληθούν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ως εκπρόσωπος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

 


Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM
Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα ούτε υπομονή»

Πολιτική / Μαρινάκης σε αγρότες: «Την Τετάρτη η κυβέρνηση θα εξειδικεύσει τα μέτρα, δεν υπάρχουν άλλα- ούτε υπομονή»

«Είναι καλό όσοι θέλουν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, εμείς θα τις κάνουμε είτε έρθουν είτε όχι» ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
THE LIFO TEAM
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM