Bλάβη στον αέρα για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Bλάβη στον αέρα για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος Facebook Twitter
0

 

Βλάβη παρουσίασαν τα όργανα του πρωθυπουργικού αεροσκάφους με αποτέλεσμα, ενώ βρισκόταν εν πτήσει προς το Μπακού, όπου ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιούσε επίσκεψη, να επιστρέψει και να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

 

Αυτή την ώρα διεξάγεται έλεγχος στο αεροσκάφος, και αν διαπιστωθεί ότι όλα είναι καλά, ο Πρωθυπουργός θα ξεκινήσει και πάλι το ταξίδι του για το Αζερμπαιτζάν, όπου θα συμμετάσχει στην εκδήλωση υπογραφής της έναρξης του Αγωγού Φυσικού Αερίου TAP και του κοιτάσματος «Σαχ Ντενίζ 2».

 

Επίσης θα υπογραφεί και η συμφωνία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΣΦΑ και ο κ. Σαμαράς θα επιστρέψει, αύριο Τρίτη το απόγευμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM