Απόστολος Κακλαμάνης για την πρόσκληση στη Σύλβα Ακρίτα: Εγώ ο ίδιος επικοινώνησα μαζί της

Απόστολος Κακλαμάνης για την πρόσκληση στη Σύλβα Ακρίτα: Εγώ ο ίδιος επικοινώνησα μαζί της Facebook Twitter
0

Με δήλωσή του, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης απαντά και αντικρούει τον ισχυρισμό της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα, πως δεν προσεκλήθη η μητέρα της, Σύλβα Ακρίτα, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, στη γιορτή της 3ης Σεπτέμβρη. 

Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει αναλυτικά όλες τις προσπάθειες επικοινωνίας με τη Σύλβα Ακρίτα, που έκανε ο ίδιος και το κόμμα και εξηγεί πώς τελικά την εντόπισε. Στη συνέχεια, ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη όποιας παρεξήγησης, ενώ καταλήγει: «Η κυρία Έλενα Ακρίτα που άθελά της, ελπίζω, επιτρέπει σε διάφορα αντιΠΑΣΟΚ άτομα να χυδαιολογούν εναντίον του και εναντίον του ΠΑΣΟΚ στο οποίο εξακολουθούμε να ανήκουμε και η μητέρα της και εγώ». 

Η δήλωση του Απόστολου Κακλαμάνη:  

«Σχετικά με τα αναφερόμενα για δήθεν εξαίρεση της κυρίας Σύλβας Ακρίτα από την εκδήλωση τιμής σε όσους ευρισκόμαστε εν ζωή από τα 150 ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, η αλήθεια έχει ως εξής: 

Το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, προσπάθησε ανεπιτυχώς και επί πολλές ημέρες να επικοινωνήσει με την κυρία Σύλβα Ακρίτα στα τηλέφωνα του σπιτιού της. Κατόπιν τούτου, ανέλαβα να την αναζητήσω μέσω της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κυρίας Έλενας Ακρίτα, νομίζοντας ότι λόγοι πολιτικής ευπρέπειας το επέβαλαν. Δεν το κατόρθωσα σε δύο τηλέφωνά της - ένα μάλιστα δεν ισχύει. Παραλλήλως, προσπάθησα μέσω πέντε (5) τηλεφώνων που ήταν καταχωρισμένα από το παρελθόν στο γραφείο μου και επέτυχα σε ένα από αυτά να μιλήσω με την κυρία Σύλβα Ακρίτα και να την ενημερώσω για την απόφαση του ΠΑΣΟΚ. Σημειωτέον ότι, όπως μου είπε, έλειπε από το σπίτι της για μια εβδομάδα. 

Κατόπιν αυτού, το γραφείο του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσει μαζί της, στα τηλέφωνα που είχε υπόψη. 

 Αν για την εν λόγω παρεξήγηση, υπάρχει ευθύνη, αυτή προφανώς ανήκει σε μένα. 

Αυτό, όμως, δεν επιτρέπει, νομίζω, όσα προσωπικά και για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αναφέρει η κυρία Έλενα Ακρίτα που άθελά της, ελπίζω, επιτρέπει σε διάφορα αντιΠΑΣΟΚ άτομα να χυδαιολογούν εναντίον του και εναντίον του ΠΑΣΟΚ στο οποίο εξακολουθούμε να ανήκουμε και η μητέρα της και εγώ». 

 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / 50 χρόνια ΠΑΣΟΚ: Ποια από τα πρόσωπα που συνυπέγραψαν την Ιδρυτική Διακήρυξη του Ανδρέα Παπανδρέου το 1974 ήταν στο Ζάππειο

Από τα 150 πρόσωπα που συνυπέγραψαν το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, τα 40 βρίσκονται εν ζωή - Απόστολος Κακλαμάνης, Κώστας Λαλιώτης και άλλα 29 πρόσωπα έλαβαν πρόσκληση για την εκδήλωση των 50 ετών του κόμματος
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ