Αποδοκιμασίες σε βουλευτές της Χ.Α. από τους τρίτεκνους

Αποδοκιμασίες σε βουλευτές της Χ.Α. από τους τρίτεκνους Facebook Twitter
3

Τις αποδοκιμασίες πολιτών δέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, στο σημείο ήταν συγκεντρωμένα εκείνη την ώρα μέλη συλλόγων τρίτεκνων οικογενειών που διαμαρτύρονταν για την περικοπή των επιδομάτων.

 

Οι βουλευτές της Χ.Α. άκουσαν συνθήματα, όπως «Έξω η Χρυσή Αυγή» και «Έξω από εδώ» με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Κασιδιάρης με τη φράση: «Όχι σε μένα αυτά». Τελικά η αντιπροσωπεία αποχώρησε αφού προηγουμένως οι βουλευτές προσπάθησαν να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με δυσκολία όμως, λόγω των σφυριγμάτων που ακούγονταν.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
να κ μία σωστή αντίδραση από εκεί που δεν το περιμένεις!αν κ σε μερικά τους έχουν αδικήσει όπως επιδόματα κ φορολογία κ σε μερικά τους έχουν ευνοήσει έναντι άλλων όπως διορισμοί χωρίς ασέπ στα σχολεία!!!τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που δεν ταυτίστηκαν με τους φασίστες όπως στην χαλυβουργία!κ πάλι μπράβο!