Αποδοκιμασίες σε βουλευτές της Χ.Α. από τους τρίτεκνους

Αποδοκιμασίες σε βουλευτές της Χ.Α. από τους τρίτεκνους Facebook Twitter
3

Τις αποδοκιμασίες πολιτών δέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, στο σημείο ήταν συγκεντρωμένα εκείνη την ώρα μέλη συλλόγων τρίτεκνων οικογενειών που διαμαρτύρονταν για την περικοπή των επιδομάτων.

 

Οι βουλευτές της Χ.Α. άκουσαν συνθήματα, όπως «Έξω η Χρυσή Αυγή» και «Έξω από εδώ» με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Κασιδιάρης με τη φράση: «Όχι σε μένα αυτά». Τελικά η αντιπροσωπεία αποχώρησε αφού προηγουμένως οι βουλευτές προσπάθησαν να κάνουν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, με δυσκολία όμως, λόγω των σφυριγμάτων που ακούγονταν.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM
ΒΟΥΛΗ LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης από Βουλή: Νομοθετική πρωτοβουλία για επιτάχυνση υποθέσεων που αφορούν πολιτικά πρόσωπα

«Οσα εσείς καταγγέλλετε κ. Ανδρουλάκη, ο ΟΟΣΑ τα χαιρετίζει» είπε ο πρωθυπουργός προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που είχε ζητήσει την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
να κ μία σωστή αντίδραση από εκεί που δεν το περιμένεις!αν κ σε μερικά τους έχουν αδικήσει όπως επιδόματα κ φορολογία κ σε μερικά τους έχουν ευνοήσει έναντι άλλων όπως διορισμοί χωρίς ασέπ στα σχολεία!!!τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ που δεν ταυτίστηκαν με τους φασίστες όπως στην χαλυβουργία!κ πάλι μπράβο!