Ανδρέας Λοβέρδος: Με «Κάρμινα Μπουράνα» η υποψηφιότητά του για το «ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα» [ΒΙΝΤΕΟ]

Με «Κάρμινα Μπουράνα» η υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για το [ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα» [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Με ιστορική εισαγωγή από το «Κάρμινα Μπουράνα», που θυμίζει εποχές Ανδρέα Παπανδρέου, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε και επίσημα τη διεκδίκηση της αρχηγίας του «ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Σήμερα ξεκινάμε τον αγώνα για μία Πράσινη Επανάσταση. Με σεβασμό στις μεταρρυθμιστικές αξίες και τα σύμβολα του πατριωτικού κινήματος, που άλλαξε την Ελλάδα» αναφέρει ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά την έναρξη της διαβούλευσης της πολιτικής διακήρυξής του.

Με μόλις μία αναφορά στο Κίνημα Αλλαγής, ο βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών του ΚΙΝΑΛ, συνεχίζει λέγοντας πως «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομα μας. Είναι η ιστορία μας. Είναι η ψυχή μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνειας μας».

«Αφήνουμε πίσω μας τις αντιπολιτευτικές τακτικές, που θυμίζουν πολιτικούς και πολιτικές του 20ού αιώνα», λέει μεταξύ άλλων. Ως άξονα των θέσεων μιλάει ξανά για τον υπαρξιακό αντίπαλο, τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ιδεολογικό τη ΝΔ» σημειώνει μεταξύ άλλων.

«Σύμβολό μας είναι ο ήλιος. Το σύμβολο του Διαφωτισμού, του φωτός, των ιδεών και των αγώνων μας. Το πράσινο είναι το χρώμα μας. Η επανάσταση είναι η αποστολή μας. Η επανάσταση είναι το καθήκον μας. Η Πράσινη Επανάστασή μας είναι η επένδυση στο μέλλον» αναφέρει στο σχετικό βίντεο.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ