Ανασχηματισμός: Οργισμένη ανακοίνωση από ΚΙΝΑΛ για την τοποθέτηση του Άγγελου Τόλκα στην κυβέρνηση

Ανασχηματισμός: Οργισμένη ανακοίνωση από ΚΙΝΑΛ για την τοποθέτηση του Άγγελου Τόλκα στην κυβέρνηση Facebook Twitter
Ο Άγγελος Τόλκας με την Φώφη Γεννηματά. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/ EUROKINISSI
0

Με μια σκληρή και ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και την τοποθέτηση του Άγγελου Τόλκα στη θέση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής. 

Κατακρίνοντας τη στάση των πρώην στελεχών του Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα, είπε πως πρόκειται για «εξαγορασθέντες υφυπουργούς που είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας», ενώ προσέθεσε ότι πέφτει στο κενό η απόπειρα του Αλέξη Τσίπρα να λεηλατήσει τη προοδευτική παράταξή.

Το Κίνημα Αλλαγής υπογράμμισε συγκεκριμένα: «Η επιχείρηση Τσίπρα για λεηλασία της παράταξης μας πέφτει στο κενό, εκφυλίζεται σε παράγκα Γ' Εθνικής. Αλλά τίποτα δεν τους σώζει. Όσο για τους πολιτικά εξαγορασθέντες υφυπουργούς είναι γνωστοί κυνηγοί καρέκλας».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM