Αμαρτωλοί γιατί κόψατε τον Ιγνάτιο?

Αμαρτωλοί γιατί κόψατε τον Ιγνάτιο? Facebook Twitter
0

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος με την οποία καλεί τον αρμόδιο υπουργό να απαντήσει για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για τη διακοπή της εκπομπής “Αρχονταρίκι”. Επίσης καλεί τον υπουργό να απαντήσει αν η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης προτίθεται να μετανοήσει και να αναθεωρήσει την απόφαση της.

Ετσι πολύ σοβαρά και αγγίζοντας τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ο κ. Χαρακόπουλος επισημαίνει ότι το «Αρχονταρίκι» αποτελούσε, επί 19 συναπτά έτη, μια ποιοτική εκπομπή λόγου η οποία, χωρίς υπερβολή όπως λέει, κοσμούσε το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Ο κύριος Χαρακόπουλος, βουλευτής Λαρίσης εκθειάζει τις εκπομπές του Μητροπολίτη Δημητριάδος ιγνάτιου και επισημαίνει ότι το “Αρχονταρίκι” ήταν μια εκπομπή που δικαιολογούσε απόλυτα τον προορισμό και το ρόλο που καλείται να παίξει η δημόσια τηλεόραση. Στη συνέχεια αναφέρεται στο χαμηλό κοστολόγιο της εκπομπής που δεν δικαιολογεί τη διακοπή της.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος δεν είναι μόνος του πάντως στον αγώνα για την επιστροφή του Δημητριάδος στο κρατικό κανάλι. Τη διαμαρτυρία της εκφράζει σύμφωνα με το ΒΗΜΑ και η Ιερά Σύνοδος με επιστολή προς τη διοίκηση της ΕΡΤ, στην οποία μάλιστα ζητούν και την προβολή εκπομπής που να αναφέρεται στην εκκλησία και στην προσφορά της.








0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 200 ΒΕΛΓΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM