Αμαρτωλοί γιατί κόψατε τον Ιγνάτιο?

Αμαρτωλοί γιατί κόψατε τον Ιγνάτιο? Facebook Twitter
0

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος με την οποία καλεί τον αρμόδιο υπουργό να απαντήσει για τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση για τη διακοπή της εκπομπής “Αρχονταρίκι”. Επίσης καλεί τον υπουργό να απαντήσει αν η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης προτίθεται να μετανοήσει και να αναθεωρήσει την απόφαση της.

Ετσι πολύ σοβαρά και αγγίζοντας τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, ο κ. Χαρακόπουλος επισημαίνει ότι το «Αρχονταρίκι» αποτελούσε, επί 19 συναπτά έτη, μια ποιοτική εκπομπή λόγου η οποία, χωρίς υπερβολή όπως λέει, κοσμούσε το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Ο κύριος Χαρακόπουλος, βουλευτής Λαρίσης εκθειάζει τις εκπομπές του Μητροπολίτη Δημητριάδος ιγνάτιου και επισημαίνει ότι το “Αρχονταρίκι” ήταν μια εκπομπή που δικαιολογούσε απόλυτα τον προορισμό και το ρόλο που καλείται να παίξει η δημόσια τηλεόραση. Στη συνέχεια αναφέρεται στο χαμηλό κοστολόγιο της εκπομπής που δεν δικαιολογεί τη διακοπή της.

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος δεν είναι μόνος του πάντως στον αγώνα για την επιστροφή του Δημητριάδος στο κρατικό κανάλι. Τη διαμαρτυρία της εκφράζει σύμφωνα με το ΒΗΜΑ και η Ιερά Σύνοδος με επιστολή προς τη διοίκηση της ΕΡΤ, στην οποία μάλιστα ζητούν και την προβολή εκπομπής που να αναφέρεται στην εκκλησία και στην προσφορά της.








0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ