Ματαιώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χειμάρρα λόγω καιρικών συνθηκών

Ακυρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χειμάρρα λόγω καιρικών συνθηκών Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi.
0

Σε «επόμενο διάστημα» θα πραγματοποιηθεί τελικά η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη στην Αλβανία λόγω καιρικών συνθηκών, όπως αναφέρει ανακοίνωση. 

«Λόγω καιρικών συνθηκών δεν είναι δυνατή η πτήση ελικοπτέρου, η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, μετατίθεται και θα πραγματοποιηθεί σε επόμενο διάστημα», σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. 

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει σήμερα στην Αλβανία όπου αναμένεται να μετάσχει στις εργασίες της Συνόδου Ε.Ε. - Δυτικών Βαλκανίων στα Τίρανα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα. Πριν από τις διμερείς συναντήσεις με την αλβανική ηγεσία, ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και επιδιώκει τη βελτίωση των διμερών σχέσεων με τη γειτονική χώρα.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ