Αγωγή "Σκάι" και Πορτοσάλτε κατά Καμμένου

Αγωγή "Σκάι" και Πορτοσάλτε κατά Καμμένου Facebook Twitter
4

Αγωγή κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου θα καταθέσουν, όπως ανακοινώθηκε από το βραδινό δελτίο του σταθμού, ο "Σκάι" και ο Άρης Πορτοσάλτε μετά από τη δήλωση του προέδρου των ΑΝΕΛ, ότι ο Πορτοσάλτε είναι «ηθικός αυτουργός» της επίθεσης εναντίον του.

Η δήλωση έγινε μετά την έξοδο του κ. Καμμένου από το Ναυτικό Νοσοκομείο, όπου είχε μεταβεί προληπτικά, μετά την επίθεση εναντίον του στο Κερατσίνι.

Ο Καμμένος αναφερόμενος στο φόνο του 34χρονου, έκανε λόγο για έργο ανθρώπων που «θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας», προσθέτοντας πως πρόκειται για πρακτική όσων επιθυμούν «να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Ο Καμμένος αναφερόμενος στο φόνο του 34χρονου, έκανε λόγο για έργο ανθρώπων που «θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας», προσθέτοντας πως πρόκειται για πρακτική όσων επιθυμούν «να παραδώσουν την πατρίδα μας στους δανειστές».Αν δεν αναφερόταν σε ένα τόσο τραγικό γεγονός θα προκαλούσε πολλά γέλια ο πρόεδρας.Έχει ξεφύγει τελείως. Πάντα γραφικός ήταν αλλά όσο πάει χειροτερεύει.
Δυστυχώς οτι και να λέμε για τον κύριο αυτό, εκπροσωπεί ένα 10% περίπου των συμπολιτών μας ενώ ο έταιρος λαϊκιστής των χρυσών αυγών άλλο ένα 10% ( για να μην επεκταθώ και στα υπόλοιπα "λουλούδια" του Ελληνικού κοινοβουλίου ).Άρα η απάντηση ειναι απλή για το ποιος μας φταίει για την κατάντια και το διασυρμό της χωρα μας: ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ : Οι πολιτικοί που επιλέγουμε να μας εκπροσωπήσουν ειναι κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν μας.