Αγωγή Πάγκαλου στον Ελεύθερο Τύπο

Αγωγή Πάγκαλου στον Ελεύθερο Τύπο Facebook Twitter
0

Με μια αγωγή κατά του Ελεύθερου Τύπου, απαντά ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας, σχετικά με συνέντευξη του αντιπροέδρου στην τουρκική εφημερίδα “Χουριέτ”. Η εφημερίδα είχε με εκτενή δημοσιεύματα ασχοληθεί με αυτή τη συνέντευξη, στην οποία σύμφωνα με τα γραφόμενα της ο κύριος Πάγκαλος αναφερόταν σε «τεμπέληδες Έλληνες» και «εργατικούς Τούρκους.». Σύμφωνα με το www.newsbomb.gr ο κύριος Αντιπρόεδρος ζητά και το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ ως χρηματική αποζημίωση.

Για “χονδροειδή απόπειρα φίμωσης και τρομοκράτησης του τύπου” κάνει λόγο η εφημερίδα σημειώνοντας: «Η προσπάθεια του κ. Πάγκαλου είναι εμφανής. Προσπαθεί να φιμώσει τον Ελεύθερο Τύπο προκαλώντας την οικονομική εξόντωσή του, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η εφημερίδα μας, κινήθηκε στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής δεοντολογίας καταγράφοντας όλα τα ντοκουμέντα για την υπόθεσή του».

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τον Real Fm, ο κύριος Πάγκαλος ευρισκόμενος σε ταβέρνα στην Τζιά δέχτηκε τις παρατηρήσεις κυρίας από το διπλανό τραπέζι, σχετικά με την περίφημη δήλωση του “μαζί τα φάγαμε”. «Έχω διορισθεί με το ΑΣΕΠ. Δεν τα φάγαμε μαζί. Γιατί μου κόβετε τα λεφτά μου;», είπε η κυρία και ο φίλος της κατηγόρησε τον κ. Πάγκαλο αλλά και την κυβέρνηση συνολικά πως ξεπουλάνε την πατρίδα. “Εγώ τα κάνω μόνος;”, φέρεται να απάντησε ο κύριος Αντιπρόεδρος για να απαντήσει ο νεαρός «Είσαι μέρος του συστήματος». Τελικά η ηρεμία στην ταβέρνα αποκαταστάθηκε, όταν πελάτες από άλλη παρέα συνέστησαν στο ζευγάρι, να διαμαρτυρηθεί δια της ψήφου του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM