Αβραμόπουλος: Ο κόσμος αντιμετωπίζει "τη χειρότερη κρίση προσφύγων" μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Αβραμόπουλος: Ο κόσμος αντιμετωπίζει "τη χειρότερη κρίση προσφύγων" μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
0

Ο κόσμος βρίσκεται αντιμέτωπος με "τη χειρότερη κρίση προσφύγων μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο" και η Ευρώπη οφείλει να υποδεχθεί με τόπο "αξιοπρεπή" και "πολιτισμένο" τα πρόσωπα που ζητούν άσυλο, δήλωσε σήμερα ο ευρωπαίος επίτροπος αρμοδιος για τη μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος.


Η Ευρώπη είναι οικοδομημένη πάνω στην αρχή της "αλληλεγγύης με αυτούς που βρίσκονται σε κατάσταση ανάγκης", υπενθύμισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

"Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε (...) είναι να οργανώσουμε το σύστημά μας ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα με τρόπο αξιοπρεπή, πολιτισμένο και ευρωπαϊκό", πρόσθεσε αναφερόμενος στην "ιδιαίτερα επείγουσα" κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, αλλά και στην κατάσταση σε άλλες χώρες όπως η Ιταλία και η Ουγγαρία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

LiFO politics / Γιατί δεν στεριώνει κανένα κόμμα στη δεύτερη θέση;

Ο Γιάννης Παντελάκης, αρθρογράφος της LiFO και συγγραφέας, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη γιατί δεν έχει αναδειχθεί ακόμα μία ισχυρή εναλλακτική πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση και αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας αντίπαλος που μπορεί πραγματικά να την απειλήσει. 
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

Πολιτική / Μήνυμα Μητσοτάκη για Πρωτομαγιά: «Μέρα με τη μέρα, ενισχύουμε τον εργαζόμενο»

«Πάμε να δούμε πόσες πολιτικές μας για την εργασία μπορώ να σας πω σε λιγότερο από 1 λεπτό» λέει στο TikTok ο πρωθυπουργός, πριν αρχίσει να απαριθμεί μέτρα της κυβέρνησης για την εργασία
LIFO NEWSROOM