Λεβέντης: Εκλογές στις 12 ή στις 19 Ιουνίου

Λεβέντης: Εκλογές στις 12 ή στις 19 Ιουνίου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
2

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προέβλεψε πως θα διενεργηθούν πρόωρες εκλογές στις 12 ή 19 Ιουνίου. «Οι πρόωρες εκλογές είναι πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης έκανε δε λόγο για «μονομερή ενέργεια της κυβέρνησης να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή ασφαλιστικό και φορολογικό, όταν την ίδια ώρα οι δανειστές λένε πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ΕΚΕ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, καθώς στην αντίθετη περίπτωση «δεν θα μπορώ για δύο με τρία χρόνια να κυκλοφορώ στους δρόμους και στις εκλογικές του περιφέρειες».

Ο Βασίλης Λεβέντης επέμεινε στην πρόταση του για οικουμενική κυβέρνηση. «Μια κυβέρνηση που θα βρει τους αργόμισθους, τις πολλαπλές συντάξεις, θα χτυπούσε την φοροδιαφυγή, που θα αλλάξει το σύστημα χρηματοδότησης των κομμάτων και θα μείωνε κατά 50% τους μισθούς όλων των αιρετών θα τη στήριζα» επισήμανε.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια