ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

Λεβέντης: Εκλογές στις 12 ή στις 19 Ιουνίου

Λεβέντης: Εκλογές στις 12 ή στις 19 Ιουνίου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
2

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης προέβλεψε πως θα διενεργηθούν πρόωρες εκλογές στις 12 ή 19 Ιουνίου. «Οι πρόωρες εκλογές είναι πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λεβέντης έκανε δε λόγο για «μονομερή ενέργεια της κυβέρνησης να φέρει προς ψήφιση στην Βουλή ασφαλιστικό και φορολογικό, όταν την ίδια ώρα οι δανειστές λένε πως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δυο πλευρές».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ΕΚΕ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, καθώς στην αντίθετη περίπτωση «δεν θα μπορώ για δύο με τρία χρόνια να κυκλοφορώ στους δρόμους και στις εκλογικές του περιφέρειες».

Ο Βασίλης Λεβέντης επέμεινε στην πρόταση του για οικουμενική κυβέρνηση. «Μια κυβέρνηση που θα βρει τους αργόμισθους, τις πολλαπλές συντάξεις, θα χτυπούσε την φοροδιαφυγή, που θα αλλάξει το σύστημα χρηματοδότησης των κομμάτων και θα μείωνε κατά 50% τους μισθούς όλων των αιρετών θα τη στήριζα» επισήμανε.

2

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΑΣΟΚ ΕΛΑΣ

Πολιτική / Υπέρ της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ - ΕΛΑΣ η Λούκα Κατσέλη: «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει ανάγκη μίας συνεργασίας»

«Δεν προλαμβάνουμε καταστάσεις και διαχειριζόμαστε τις κρίσεις όταν ξεσπάνε. Γιατί να μην προετοιμαστεί αυτή η προσέγγιση νωρίς;», σχολίασε σε δηλώσεις της η πρώην υπουργός
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO ΝΔ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,3% η ΝΔ, στο 14,2% η ΕΛ.Α.Σ. - Πώς αξιολογούν οι πολίτες την υπόθεση Γιωτόπουλου

και το 51% των πολιτών δηλώνει αντίθετο με την αποφυλάκιση του Η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της, η ΕΛ.Α.Σ. εδραιώνεται στη δεύτερη θέση και το ΠΑΣΟΚ καταγράφει νέες απώλειες
THE LIFO TEAM
ΕΙΡΗΝΗ ΑΓΑΠΗΔΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑ ΤΑΜΠΟΥ

Πολιτική / Ειρήνη Αγαπηδάκη: Όταν σπάσει το στίγμα και το ταμπού, μπορούν να υπάρχουν πολιτικές

Υποστήριξε, στο πλαίσιο του The Upfront Initiative, ότι «η ψυχική υγεία δεν μπορεί πλέον να αντιμετωπίζεται ως ατομική υπόθεση, αλλά ως ζήτημα δημόσιας υγείας και δημόσιας πολιτικής»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια