Αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση του Πρωθυπουργού να σβήσει τα tweet που είχε ανεβάσει στην αγγλική έκδοση του λογαριασμού του στο Twitter για τη στάση της Τουρκίας στο Αιγαίο και να τα κρατήσει μόνο στον ελληνικό λογαριασμό του.

 

Σύμφωνα με την Guardian, ο Έλληνας Πρωθυπουργός προχώρησε στο σβήσιμο των tweets μετά την «εξαιρετικά ασυνήθιστη» κίνηση να τα ανεβάσει.

 

 «Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους», τουίτερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Αχμέτ Νταβούτογλου.. «Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο. Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο».

 

Η απάντηση από τον Νταβούτογλου ήρθε επίσης μέσω Twitter:  «Τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τους πιλότους δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη επέτρεψέ μας να εστιάσουμε στη θετική ατζέντα».

 

Μετά από αυτό  τα σχόλια του κ. Τσίπρα σβήστηκαν και ανέβασε tweet που γράφει «Να μιλάμε με ειλικρίνεια για να φτάσουμε σε λύσεις».

 

Tα tweets στα Αγγλικά που σβήστηκαν

 

 

 

Τα tweets στα ελληνικά που έμειναν

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr