Για το απόγευμα μετατίθεται πλέον ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης ενώ πληροφορίες αναφέρονται ήδη στα πρώτα ονόματα που φεύγουν αλλά και σε αυτά που αναπληρώνουν τη θέση όσων αποχωρήσουν.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο Real Fm στη θέση του κ. Λαφαζάνη που αποχωρεί πηγαίνει ο κ. Σκουρλέτης ενώ στη θέση του κ. Σκουρλέτη στο υπουργείο Εργασίας θα πάει πιθανότατα ο εργατολόγος κ. Αλέξης Μητρόπουλος.

 

Παράλληλα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποχωρεί από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και στη θέση του πηγαίνει η κ. Όλγα Γεροβασίλη. Ο κ. Σακελλαρίδης θα πάρει τη θέση της Γεροβασίλη, θα γίνει δηλαδή κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Ο κ. Σακελλαρίδης φέρεται να ήθελε την απομάκρυνση του από τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

 

Επίσης, παρά τις φήμες, φέρεται να παραμένει στη θέση του στο υπουργείο κατά της Διαφθοράς και ο κ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων  φέρεται να έχει γίνει στο Σάββα Ρομπόλη.

 

Επίσης ο Χαράλαμπος Γκότσης φαίνεται ότι προορίζεται για τη θέση της κ. Βαλαβάνη.

 

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα ο Πρωθυπουργός προχωρά σε έναν ανασχηματισμό που οδηγεί σε μια «προεκλογική κυβέρνηση», καθώς ο ίδιος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο εκλογών το φθινόπωρο.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr