Το ΚΚΕ έβγαλε δήμαρχο στην Καισαριανή

Το ΚΚΕ έβγαλε δήμαρχο στην Καισαριανή Facebook Twitter
3

Ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ Ηλίας Σταμέλος εξελέγη δήμαρχος της Καισαριανής με 205 ψήφους διαφορά από τον αντίπαλο του Γιώργο Κοντόσταυλο που υποστηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλα ήταν τα ποσοστά της αποχής που έφτασε στο 67%.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σταμέλος εξελέγη με 3933 ψήφους, έναντι 3728 ψήφων που έλαβε ο κ. Κοντόσταυλος. Τα άκυρα ανήλθαν σε 114 και τα λευκά σε 155. Ψήφισαν 7930 από τους 23833 δημότες Καισαριανής.

Σε ό,τι αφορά στο δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας όπου κι εκεί έγιναν επαναληπτικές εκλογές,  η καταμέτρηση συνεχίζεται και μέχρι στιγμής  προηγείται ο Αθανάσιος Πανωλιάσκος που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Ιωάννα Κριεκούκη που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ ενώ τρίτος είναι ο νυν δήμαρχος Γιώργος Δρίκος που υποστηρίζεται από τη ΝΔ.

Στις εκλογές που έγιναν την άνοιξη ο υποψήφιος της Ν.Δ. είχε εκλεγεί δήμαρχος λαμβάνοντας το 51,88% την β' Κυριακή και 38,01% την α' Κυριακή.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια